Openingstijden: Alleen op afspraak

OVER ONS

Over ons

Bij Villa des Beaux Arts vinden ruim 150 zakelijke en particuliere bijeenkomsten per jaar plaats.

Van vergaderingen en bedrijfsfeest, tot sfeervolle privé feesten en stijlvolle huwelijken. Tot in de puntjes geregeld en met de grootste zorg georganiseerd!

Villa des Beaux Arts is eigendom van ondernemers familie Valkenburg. Opgericht in 2003 door Jan & Cissy Valkenburg en inmiddels overgenomen door de broers Johan & Jeroen Valkenburg.

Villa des Beaux Arts

Villa des Beaux Arts is alles behalve standaard. Al was het alleen al door de mix van klassieke en moderne kunst en het contrastrijke aanbod van succesvolle hedendaagse kunstenaars over de hele wereld. Allesbepalend voor ons brede kunstpubliek.

Daarnaast heeft Villa des Beaux Arts, vanuit de lange familietraditie, een internationaal gewaardeerde collectie Middeleeuwse kunst- en gebruiksvoorwerpen, die onder meer ingezet wordt om de verschillende ruimten en kamers van de Villa in persoonlijke stijl aan te kleden.

En als last but not least is het monumentale pand, samen met zijn imposante onder architectuur aangelegde beeldentuin met prachtige hedendaagse sculpturen en bijzondere vijvers, een unicum in Nederland. Onze ‘huiskamer zonder dak’, noemen wij hem.

Restaurant BEAUX Food & Winebar

Ons ding? Eten, drinken en vieren. Het liefste zouden wij u álles tegelijk laten ervaren! Verrassen met onze speciale hapjes, lunches, chef specials en eigen wijncombinaties. Vleugje Italiaans, dinerend in het restaurant, discussiërend in de salon, borrelend in de lounge, of happend aan de eetbar. Beaux heeft geen dure, maar pure pretenties

Opmerkingen of vragen?

Mail jeroen@beauxarts.nl of johan@beauxarts.nl

btt