Openingstijden: Woensdag - Zaterdag 11:00 - 17.00 | Zondag 13.00 - 17.00

“EXCLUSIEVE VERWENNERIJ”

Iets te vieren? Met vrienden of vriendinnen? Of gewoon de waan van de dag beu? De High Tea bij Villa des Beaux Arts is een heerlijke belevenis. Gezellig, exquise en relaxed. Traditie met een knipoog naar modern. Onbekommerd wegdromen in de exclusiviteit van onze 18de eeuwse Stijlkamer. Een schitterend authentiek interieur met prachtige kunst. Laat je verwennen zoals de Engelse Hertogin Anna van Bedford, de ‘moeder’ van onze High Tea, of beter Afternoon Tea.

Traditioneel gemaakte sandwiches en scones met de fameuze clotted cream, ambachtelijke jam, cakes, taarten en andere niet te versmaden luxe hartige of zoete lekkernijen. Uiteraard geserveerd met verse thee ….of iets anders (misschien), en een Beaux Arts Tea dessert.

Met als kers op de taart, een leuke rondleiding langs een paar andere geheimen die de Villa ook verbergt. Jouw High Tea in Heeze is gegarandeerd een onvergetelijk uitje. Voor groepen vanaf 10 personen van woensdag tot en met zondag. Bel even voor een afspraak, of kom gewoon langs om de sfeer (of de tea) te proeven.

We look forward to meet you and your friends!

High Tea of High Wine tussen prachtige kunst
Wij zijn trots op onze beoordelingen
Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te lopen.

SFEERIMPRESSIE
btt