Openingstijden: Alleen op afspraak

VILLA DES BEAUX ARTS

Villa des Beaux Arts is alles behalve standaard. Al was het alleen al door de mix van klassieke en moderne kunst en het contrastrijke aanbod van succesvolle hedendaagse kunstenaars over de hele wereld. Allesbepalend voor ons brede kunstpubliek.

Daarnaast heeft Villa des Beaux Arts, vanuit de lange familietraditie, een internationaal gewaardeerde collectie Middeleeuwse kunst- en gebruiksvoorwerpen, die onder meer ingezet wordt om de verschillende ruimten en kamers van de Villa in persoonlijke stijl aan te kleden.
En als last but not least is het monumentale pand, samen met zijn imposante onder architectuur aangelegde beeldentuin met prachtige hedendaagse sculpturen en bijzondere vijvers, een unicum in Nederland. Onze ‘huiskamer zonder dak’, noemen wij hem.

Exposities in de Villa
In het historische pand is 1.200 m2 expositieruimte gecreëerd. Een kunstwerk op zich. Verdeeld over drie etages zijn niet alleen schilder- en kunstwerken uit de Barok en Romantiek te bewonderen, maar ook van hedendaagse kunstenaars van nationale en internationale faam. Beaux Arts organiseert vijf tentoonstellingen per jaar en trekt vanuit zijn deelnames aan de toonaangevende kunstbeurzen in Europa zeer interessante en wisselende contemporaine kunst naar Heeze.

Passie Haute Epoque?
Trendsetters of erudieten, let op. Wie als passie kunst- en gebruiksvoorwerpen uit de ‘Haute Epoque’ heeft, kan zijn hart ophalen op de tweede etage van de Villa. Unieke en kostbare ‘objects d’art’ uit deze overgangsperiode van Middeleeuwen naar Renaissance hebben de aandacht van verzamelaars uit alle werelddelen. Een heuse snoepwinkel. Deze verzamelpassie van vader Valkenburg (Jan) staat aan de basis van het totale succes van Villa des Beaux Arts. Daar zijn we fier op!

“Een ongeremde passie voor kunst en het organiseren van spraakmakende events! ”
BEL MIJ TERUG

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te lopen.

SFEERIMPRESSIE
btt