Openingstijden: Alleen op afspraak

EVENTS

Belangrijke momenten in het leven zijn onvergetelijk. Onze huwelijksdag, zilveren of gouden bruiloft, het onvermijdelijke Abraham en Sarah-moment, of gewoon een dag om te vieren. Misschien ook wel een momentje om eens even helemaal aan de hectiek van alledag te ontvluchten en je te laten verrassen. Cruciale en serieuze momenten zijn er ook, zoals het afscheid of een herdenking. Vaste waarden bij Villa des Beaux Arts zijn kunst, culinaire standaard en persoonlijke aandacht.

Zakelijkheid, ontspanning en plezier gaan bij altijd samen bij Villa des Beaux Arts. Dat zit in onze Brabantse genen! Of het nu een belangrijke vergadering of meeting betreft, een creatieve brainstorm, een netwerk-event of business-presentatie, onze gasten voelen zich op hun gemak. Het geheim zit hem in de creatieve, facilitaire, culinaire en ruimtelijke mogelijkheden van Beaux Arts. En laten we wel zijn, we zijn anders dan anders. Dat inspireert sowieso.

“Vaste waarden bij Villa des Beaux Arts zijn kunst, culinaire standaard en persoonlijke aandacht.”
Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te lopen.

[zohoForms src=https://forms.zohopublic.com/info216/form/Belmijterug/formperma/02G_h8JKbgEDH4EdmDDj0B3mB width=100% height=450px/]

SFEERIMPRESSIE
btt