Openingstijden: Woensdag - Zaterdag 11:00 - 17.00 | Zondag 13.00 - 17.00

“TAFELEN TUSSEN DE KUNST!”

Wat doet het je toch goed, als iedereen nog lang over napraat over je diner! Dat ligt niet alleen aan de culinaire kwaliteit, maar ook aan sfeer van de ruimte waarin je met je dierbaren op dat moment geniet. De ambiance. Beiden zijn uniek bij Beaux Arts, één van de meest gehoorde complimenten. “Geweldig getafeld midden tussen de kunst!” Met gepaste trots toont de Villa je daarom graag de mogelijkheden en details. Alvast een voorproefje.

Ambiance

Toppers voor een onvergetelijk diner zijn de Tuinkamer, de modern ingerichte Contempo-zaal en romantische 18de-eeuwse stijlkamer. De eerste, waarbij de imposante glazen pui helemaal open gaat en je uitnodigt tot een adembenemend uitzicht op de Beeldentuin. De Contempo-zaal, waarin je zelf kiest welke hedendaagse schilderijen je wilt exposeren tijdens het diner. En de prachtig ingerichte stijlkamer. Als je van traditionele romantiek houdt met intieme 18de-eeuwse kunst- en gebruiksvoorwerpen.

Gerechten

Wat het tafelen zelf betreft beschikken alle ruimten in de Villa over een volledige uitgeruste bar en de gerechten worden gemaakt en vakkundig uitgeserveerd door onze eigen ‘Hofleverancier’, Restaurant Beaux. Van oudsher al onlosmakelijk verbonden met Beaux Arts en gelegen direct naast de Villa. Of je nu drie of zeven gangen wilt, vleeseter of vegetariër bent, onze Chef de Cuisine staat je altijd met raad en daad bij!

Geweldig getafeld tussen de kunst!
Wij zijn trots op onze beoordelingen
Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te lopen.

SFEERIMPRESSIE
btt