Openingstijden: Woensdag - Zaterdag 11:00 - 17.00 | Zondag 13.00 - 17.00

Condoleance in Heeze

Kwetsbare momenten. Herdenken en Condoleance. Of het nou wel of geen een plotseling overlijden betreft, de wensen bij afscheidsceremonies rond een uitvaart of crematie worden steeds persoonlijker. De organisatie ervan steeds veeleisender. Juist de historische sfeer, kunst, ruimte en creativiteit maken dat een afscheidsbijeenkomst of condoleance bij Villa des Beaux Arts daarom nooit hetzelfde is. Maar wel altijd in stijl.

Daarnaast neemt onze jarenlange samenwerking met grote en kleine uitvaartorganisaties veel organisatorische hectiek over van de nabestaanden. Rouw en emoties, maar ook rituele of religieuze wensen krijgen daardoor alle ruimte bij Beaux Arts, ook eventueel in onze stijlvol beschutte beeldentuin.

Condoleance, formeel of informeel

Ontvangst van de familie, herdenkingsdienst of -bijeenkomst, of alleen een condoleance, misschien extra activiteiten, sprekers, muziek, voordrachten, multimediale presentaties. Formeel of informeel. Simpel of creatief. U bepaalt zelf de invulling en stijl. Beaux Arts staat u bij en geeft ideeën en nuttige tips.

De sfeer in de zalen en stijlkamers van de monumentale Villa is exclusief maar variabel: modern, historisch en gecombineerd. Datzelfde geldt voor de horeca faciliteiten, van sober tot uitgebreid of culinair.  Beaux Arts heeft een eigen restaurantkeuken. De Villa heeft een goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid.

Niet onbelangrijk, schroom niet om gewoon langs te komen, als dat aan de orde is. Gastvrijheid is voor Beaux Arts het belangrijkste. Wij informeren u graag en adequaat, ook in moeilijke tijden.

Een passend afscheid tussen prachtige kunst
DIRECT CONTACT

Jeroen Valkenburg*
M: 06-21597542

Johan Valkenburg*
M: 06-41044501

*Ook ’s avonds bereikbaar.

E: info@beauxarts.nl
T: 040-2262810

Uitvaartverzorging
Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te lopen.

SFEERIMPRESSIE
btt