Openingstijden: Woensdag - Zaterdag 11:00 - 17.00 | Zondag 13.00 - 17.00

“HUISKAMER ZONDER DAK!”

Achter de monumentale Villa des Beaux Arts ligt een groene oase van meer dan 3000 m2. Een prachtige beeldentuin met zes groene kamers, ontworpen door tuin- en landschapsarchitect Jaap Poortvliet. De majestueuze toegangspoort van cortenstaal valt meteen op. Een ontwerp van kunstenaar Theo Coenen. Centraal in de tuin liggen drie spiegelvijvers. Het paradijs van een school felgekleurde koikarpers. In het verlengde van de vijvers staat een obelisk van roestvrijstaal. De verlichting ervan loopt precies in lijn van de vijverrand. Dat geeft het geheel een bijzondere diepte. ‘De Hof van Heeze’ geeft je huwelijksdag extra creatieve mogelijkheden.

Groen

Speciaal gesnoeide hagen verdelen de beeldentuin in zes groene kamers. Beaux Arts heeft ze ingericht als zes verschillende themakamers. Een berceau (het ‘Liefdeslaantje’) overkapt met beuken en versierd met roestvrijstalen bogen neemt je als vanzelf mee verder de tuin in. Romantiek ten top en voor je gasten en genieters van kunst een echte aanrader. Vanaf het verhoogde terras heb je een mooi uitzicht over de beeldentuin. Een ideale plek om je gasten een officiële toost uit te laten brengen op jullie als bruidspaar.

Ceremonie

Zomaar een idee. Bij goed weer krijgt het het ja-woord in de open lucht bij Beaux Arts een extra romantisch tintje. Want tussen de taxushagen, grenzend aan het Liefdeslaantje, bevindt zich een intiem prieeltje. De originele Putti’s (gevleugelde kinderfiguren op hardstenen zuiltjes) aan weerszijden van het laantje versterken de liefdessymboliek. Jullie gasten genieten mee vanaf blank eiken bankjes. Het prieeltje, met aan weerszijden originele Versailles vazen, is speciaal aangelegd voor de huwelijksceremonie. Kom gewoon maar eens kijken!

De beelden zijn jullie stille getuigen!
Wij zijn trots op onze beoordelingen
Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te lopen.

SFEERIMPRESSIE
btt