Openingstijden: Alleen op afspraak

ART BREDA 19 T/M 22 APRIL 2018

By Jeroen Valkenburg

Posted in

ART BREDA
19 T/M 22 APRIL 2018

Villa des Beaux Arts is deelnemer aan Art Breda 2018. Geniet van 19 tot en met 22 april 2018 van kunst, antiek en design uit de collecties van befaamde kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst uit Nederland, België en Duitsland.

ART BREDA biedt een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden. Specialisten op het gebied van oude schilderkunst, antiek, 20ste eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer tonen topstukken uit hun collecties in een aantrekkelijke ambiance. Daarnaast brengen galerieën voor hedendaagse kunst een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek van bekende kunstenaars en jong talent.

Van den Berghe keert in deze periode terug naar zijn geboorteland en vanaf 1995, houdt hij zich nog enkel bezig met plastische kunsten. Zijn bronzen olifanten zijn wereldwijd bekend vanwege de natuurlijke uitstraling.
Alle olifanten worden in beperkte oplage gemaakt en zijn te verkrijgen in drie formaten. In veel gevallen worden de drie maten met elkaar gecombineerd tot hele kuddes van olifanten.

Entreebewijs ontvangen? Laat uw gegevens even achter.

Share this story

btt